Pink-Production


Solution for your logistics,events and visuals

Find Out More

Wie wij zijn!


Wij zijn een onderneming van "logistieke evenementenorganisatie" die als sleutelwoorden "team spirit en professionalisme" heeft. Wij zijn ervan overtuigd dat werken een plezier moet zijn en het is deze visie op ons werk, die het mogelijk maakt om onze projecten tot een goed einde te brengen. Ons professionalisme wordt door onze ervaringen gevoed, daar wij elkeen ervan als een nieuw avontuur beschouwen. Wij maken er een punt van om een evenwicht te behouden tussen continuïteit en hernieuwing, om ons te voeden van onze eigen ervaring maar tegelijkertijd beschouwen we elk project als een nieuwe start. Met zorg proberen wij onze klanten te begrijpen en voor hen een op maat gemaakt product te creëren en af te leveren, dat aan hun karakteristieken voldoet. Dit maakt van ons beroep een passie die zich dag in dag uit opbouwt en verfijnt. Wij kennen ons beroep tot in de kleinste details . Ieder van ons heeft elke fase van de evenementenorganisatie doorlopen alvorens verantwoordelijk te zijn van een team. Elk lid van een team beoefent een beroep dat eerst het onze is geweest. Wij zijn ervan overtuigd dat werken met passie de sleutel is tot succes.

Tot uw dienst


Stand

De stand "op maat": vanaf het imago van uw onderneming of uw product, definiëren wij samen stap voor stap de karakteristieken van uw stand. Eenmaal de kleuren, de texturen en de vormen gekozen, verschaffen wij u een gedetailleerd plan en 3D-voorstelling, zodat u zo goed mogelijk uw stand kan visualiseren voor de eigenlijke opbouw ervan.

Evenementen

Wij zorgen voor de opmaak en de algemene regie van uw evenement. Met een concept of idee als uitgangspunt, trachten wij uw noden en verwachtingen zo goed mogelijk te begrijpen. Vervolgens werken wij aan de creatie van het evenement dat aan uw noden voldoet en uzelf weerspiegelt. Wij bouwen het op in zijn geheel, wij zorgen voor de goede uitvoering ervan ter plaatse en de opvolging.

Decors

Wij verwezenlijken uw decors op maat, in stof of in hout, en werken hiervoor samen met professionals, schilders, schrijnwerkers en decorartiesten opdat vanaf de aanvang van een idee, dat door uzelf werd aangebracht of dat wij samen hebben ontwikkeld, een link verschijnt die aan uw imago voldoet. Ongeacht de omvang van uw project, gaande van het decor van een televisieplatform tot de volledige inrichting van een luxewinkel, wij staan volledig ter uwer beschikking. Wij stellen u eveneens tal van mogelijkheden voor om het decoratiemateriaal te huren. Ongeacht uw wensen, wij zullen ernaar opzoek gaan.

Opslag

Wij beschikken over een opslagplaats van ongeveer 2 000 m2, die grotendeels is verwarmd. Wij kunnen de voorlopige bewaring van uw materieel of van uw producten verzekeren en dit in optimale omstandigheden. Onze lokalen zijn in verschillende zones onderverdeeld teneinde onze opslagruimtes gemakkelijk te moduleren en deze zo goed mogelijk aan de kwaliteit en aan het type van bewaring te kunnen aanpassen. Onze site is volledig afgesloten en staat onder bewaking om zo de veiligheid van de opgeslagen goederen te kunnen waarborgen. Onze infrastructuur maakt de bewaring en het onderhoud van materieel of van goederen mogelijk in ruime opslagzones, professioneel en in alle zekerheid.

Onze referenties


Actstar
Agoria bxl-wal
AISB
AMC télévie
Asco
Astrid
Belgacom
Belga Queen
Brussels fashion fair
Candela
Cefic
Citroën Belux

Clamens
Créa out
Crecom1DBS
Decude
Dedon Paris
Deloitte Consulting
Eclipse
Elisabeth Carbide
Emif
Etam
Eternit
Financière des genets

Fast retail
Febe
Focalise
Fleet Europe
Fleet Belgium
FLH
Fluxys
Francisco Ferrer
Globall
Heff
HG Création (F)
K-news
LVMH

Main stream Genève
MBB
MCI
Minotaur
Natan
Ose Conseil
Nescafé-Dolce Gusto
Peugeot Belux
RTL-TVI Télévie
Soda stream
SPF environnement
Villa Eugénie
Volkswagen

Ons Team


Thierry

De Boss

Bernard

De mailman

Christian

De sterke man

Cedric

De wijze man

Laurence

De enige vrouw

Arnaud

De Webman

Marco

De acrobaat

Yves

De opa

Contact


Klaar om uw nieuw project met ons te maken ? Bel ons of stuur ons een mailtje en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u mogelijk!

+32 475 26 69 21